Accessories / Fashion

Spice it up with a pair of sunnies

Hej! Tänkte dela med mig av mina favorit solglasögon, har plockat fram dem som jag använder mest. Tro det eller ej men det var faktiskt rätt så färgglatt. Trodde att jag var den typen som körde på svarta, men när jag tänker efter är det de färgade jag använder som mest! Speciellt dem gula, de gör hela omgivningen mer glad haha. Älskar att matcha solglasögon till resten av outfiten, typ om man har de blå glajorna och ett par ljusblå jeans, hur fint som helst!:)Tyvärr kan jag inte länka till glajorna då jag köpt dem under en längre tid och alla finns inte kvar på hemsidan/butiken. Men undrar ni vart någon av dem kommer ifrån så är det fritt fram att kommentera så svarar jag på en gång!<3

Hey! I want to share my favorite sunglasses with you guys, I have picked out the ones I use the  most. Believe it or not, but they were actually quite colorful. Thought I was the kind that always select the black ones, but when I think about it, it’s the colorful ones I use most! Especially the yellow ones, they make the whole environment more happy haha. Love to match sunglasses to the rest of the outfit, for example if you have the blue glasses and a pair of light blue jeans, how nice? :)Unfortunately, I can not link them, since I bought them for a long time ago and are not yet available on the website / store. But if you wonder where any of them come from, then feel free to comment and I’ll directly! <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*